tr
Malta passport,Citizenship Malta,Cyprus passport,Bulgaria passport,EU passport,Malta Individual Investment Programme,European passport,European citizenship,Malta Citizenship by Investment Programme Malta passport,Citizenship Malta,Cyprus passport,Bulgaria passport,EU passport,Malta Individual Investment Programme,European passport,European citizenship,Malta Citizenship by Investment Programme

Ultimate Consultancy is a professional consultancy firm providing legal advise in the area of passport acquisition through investment. With our expertise, we are able to assist our clients in the entire process, including all prerequisites, fees and procedures involved Ultimate Consultancy is a professional consultancy firm providing legal advise in the area of passport acquisition through investment. With our expertise, we are able to assist our clients in the entire process, including all prerequisites, fees and procedures involved

Yeni bir hayata açılan kapı

Malta passport,Malta Individual Investment Programme

Hakkımızda

Ultimate Consultancy, yatırım yoluyla pasaport edinme konusunda hukuki danışmanlık veren, profesyonel bir danışmanlık firmasıdır. Uzmanlığımız sayesinde, tüm ön koşullar, ücretler ve prosedürler dahil olmak üzere, tüm süreç boyunca müşterilerimize yardımcı oluyoruz. Şu anda, hızla gelişmekte olan üç ülkeye odaklanmış durumdayız: Malta, Kıbrıs ve Bulgaristan. Üç ayrı bölümde, her bir ülkenin Bireysel Yatırımcı Programı konusunda daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Ultimate Consultancy olarak, mükemmelliyetçi yapımızla müşterilerimize mümkün olan en iyi deneyimi sunmak için çalışıyoruz. Daha fazla bilgi edinmek isterseniz, aşağıdaki BİZE ULAŞIN düğmesini tıklayarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bize ulaşın

Hizmetler

  • Malta
    Malta

    MALTA BİREYSEL YATIRIMCI PROGRAMI

     

    Malta Bireysel Yatırımcı Programı'nın (IIP) temel ilkesi, Malta adalarının ekonomik ve sosyal gelişimine katkıda bulunan, Yüksek Varlıklı bireyler ve ailelerine, durum tespiti kontrollerinin sıkı bir şekilde yapılması ve doğru olduğunun kanıtlanması koşuluyla vatandaşlığa geçiş belgesi ile Malta vatandaşlığı verilmesidir.

     

    Bir kişinin Malta vatandaşlığına geçmeye çalışmasının en çarpıcı hedefleri arasında şunlar bulunmaktadır:

     

         - Dünyada 160'tan fazla ülkeye vizesiz seyahat

         - Cazip vergi planlaması avantajları

         - Güvenli ortam ve kaliteli yaşam

         - İstikrarlı ekonomik ve politik sistemler

     

    GEREKSİNİMLER

     

    Asıl başvuru sahibi aşağıdaki kriterleri sağlamalıdır:

     

         - en az 18 yaşında olmak,

         - vatandaşlık belgesini almadan önceki 12 ay boyunca Malta'da yaşadığını belgeyle ispatlamak. 

     

    Dahası, şu sonradan yatırım gereksinimleri de karşılanmalıdır:

     

         - En az 5 yıl süreyle elde tutulacak 350.000 Euro tutarındaki bir gayrimenkulün satın alınması veya Malta'da bir taşınmazı 5 yıllık bir süre için yıllık en az 16.000 Euro kira bedeliyle kiralama;

    [Dikkat: Taşınmaz aslen veya vekaleten kiraya verilemez]

    ve

         - Ulusal Kalkınma Fonuna ve Sosyal Fona katkıda bulunma

         - Identity Malta tarafından tanımlanacak hisse senedi, tahvil ya da özel amaçlı araçlarda, en az 5 yıllık bir süre için en az 150.000 Euro tutarında bir yatırım yapılması.

         - Başvuru sahiplerinin, ana başvuru sahibi ve bakmakla yükümlü oldukları her kişi için en az 50.000 Euro tutarında Küresel Sağlık Sigortasına sahip olması gerekir. Buna ek olarak, bunun süresiz bir şekilde sürdürülebileceğini gösteren kanıtlar sağlanmalıdır.

     

    ÜCRETLER

     

    Katkılar

     

         - Asıl başvuru sahibi 650.000 €

         - Eşi 25.000 €

         - 0-17 yaş arasındaki bakmakla yükümlü olunan her çocuk 25.000 €

         - 18-26 yaş arasındaki bakmakla yükümlü olunan her çocuk 50.000 €

         - 55 veya üzeri yaştaki bakmakla yükümlü olunan her kişi 50.000 €

     

    Durum Tespit Ücretleri

     

         - Asıl başvuru sahibi 7.500 €

         - Eşi 5.000 €

         - 13-17 yaş arasındaki bakmakla yükümlü olunan her çocuk 3.000 €

         - 18-26 yaş arasındaki bakmakla yükümlü olunan her çocuk 5.000 €

         - 55 veya üzeri yaştaki bakmakla yükümlü olunan her kişi 5.000 €

     

    Pasaport Ücretleri

         - Kişi başı 500 €

     

    Banka Ücretleri

         - Başvuru başına 200 €

     

  • Bulgaristan
    Bulgaristan

    BULGARİSTAN: YATIRIMLA OTURMA İZNİ VE VATANDAŞLIK

     

    Avrupa'nın tam kalbinde bulunan Bulgaristan, zengin bir tarih ve kültüre, ılıman bir iklime ve model teşkil eden bir çalışma ortamına sahiptir. Oturma İzni ve Vatandaşlık için Bulgar Yatırımcı Programı, Avrupa yaşam tarzı ve ekonomisinin anahtarıdır. Süreç sağlanan şu avantajlar ile kolaylaştırılmıştır:

     

         - Altı ila dokuz ay içinde oturum izni alınabilir

         - İki yıl içinde vatandaşlık için süreci hızlandırma fırsatı

         - Fiziksel ikamet zorunluluğundan muafiyet

         - Devlet onaylı yatırımlar ve bankalardan çeşitli finansman imkanları

         - Bulgarca bilgisi şart değildir

         - Mevcut uyruk korunabilir

         - AB çapında cazip vergi oranları ve serbest ticaret ortamı

     

    NİTELİKLER

     

    Bir başvuru sahibinin oturma izni veya vatandaşlık almaya uygun olması için, şu kriterlerden birisinin karşılanması gerekir:

     

         - AB vatandaşı olmamak

         - Geçerli bir pasaport veya başka bir yabancı seyahat belgesine sahip olmak

         - Yapılan yatırımların kaynağı ve kökeni ile ilgili destekleyici belgeleri hazırlamak

         - Herhangi bir sabıkası olmaması

         - Vekaletnamelerin ve yatırım sözleşmesinin doğruluğunu tasdik etmek

         - Bulgaristan'a yapılması gereken minimum yasal seyahat sayısına ulaşmak

     

    STANDART SÜREÇ

     

    Başvuran kişi, bu seçeneği seçmesi halinde, Bulgar Hükümeti'nin 5 yıllık bir süre için elinde tutacağı bir Devlet Tahvil Portföyüne 1 milyon Bulgar Levası (511.292 €) tutarında para yatıracaktır. Başka bir ödeme yapılmasına gerek yoktur. Söz konusu yatırım süresi geçtikten sonra, yatırımcı ödemeyi %0 oranında tahakkuk eden bir faizle birlikte geri alır. Tam tutarın geri ödenmesi devlet tahvili ile garanti edilir.

     

    Kişi, Bulgaristan Hükümeti veya Bulgaristan yerel yönetimi tarafından onaylı, Sofya menkul kıymetler borsası, tahviller, ilgili enstrümanlar veya bunların türevleri üzerinde işlem yapma izni olan bir şirketin hisselerine en az 6 ay vadeli yatırım yapabilir (bu durumda en az (yaklaşık 3 milyon avroluk, 3,5 milyon dolarlık) bir yatırım yapılması gerekir).

     

    Yatırımın finanse edilmesi de mümkündür; yani yatırımcı, gereken tutarı bir Avrupa bankası aracılığıyla finanse ederek sermaye kaldıracı uygulamasını seçebilir.

     

    Standart sürecin sonucunda, başvuru sahibi gereken yatırımı yaptığında kalıcı oturma iznine sahip olur. Yeterlilik yatırımı 5 yıl boyunca hesapta tutulduktan sonra, başvuru sahibi Bulgar vatandaşlığına başvurma hakkı kazanır.

     

    Başvuru sahibi şu uygunluk kriterlerini karşılamalıdır:

     

         - 18 yaşın üzerinde olmak

         - Son beş yıl boyunca daimi bir ikametgaha ve geçerli bir ikamet adresine sahip olmak

         - Bulgar mahkemeleri tarafından hiçbir şekilde ağır suçtan yargılanmamış veya mahkum edilmemiş olmak (rehabilitasyona girmiş kişiler için geçerli değildir)

     

    Potansiyel başvuru sahibi vatandaşlık başvurusunu dosyalamalı ve ikamet ettiği ülkede gerekli olan tıbbi testleri başarılı bir şekilde yerine getirmelidir.

     

    HIZLANDIRILMIŞ SÜREÇ

     

    Ayrıca potansiyel adaylar Bulgar vatandaşlığı elde etmek için süreci hızlandırmak isteyebilir. Bu, yatırımın yapıldığı ilk yıldan sonra, istenilen zamanda yapılan yatırımı ikiye katlamak (1.000.000 Euro) suretiyle gerçekleştirilebilir; kişi, 5 yıllık sürenin geçmesini beklemek yerine, 6 ay içinde vatandaşlık başvurusunda bulunma hakkına sahip olur.

     

    Başvuru sahibi şu şartları da yerine getirmelidir:

     

         - En az bir yıl süreyle daimi ikamet statüsüne sahip olmuş ve ilk 6 ayda en az iki kez ülkeye giriş yapmış olmalıdır.

         - Devlet tahvillerinden veya Öncelikli Yatırım Projesinde yer alan bir Bulgar şirketinin sermayesinden 512.000 € tutarında bir alım yapılarak, yatırım ikiye katlanmalıdır.

         - İki yıllık bir dönem için ikinci bir ek yatırım yapmalıdır.

     

    Uygun başvuru sahiplerine finanse edilen yatırım olanakları sunulur. Üstelik, hızlandırılmış süreç başvuruları öncelikli olarak ele alınır.

     

  • Kıbrıs
    Kıbrıs

    YATIRIM ARACILIĞIYLA KIBRIS VATANDAŞLIĞI

     

    Kıbrıs, Doğu Akdeniz'in kalbinde, 10.000 yıldan uzun bir tarihi ve zengin bir kültürü kucaklayan küçük bir adadır ve bu da onu Akdeniz'in en eski uygarlıklarından biri haline getirmektedir. Sayısız büyüleyici kültürel mekan, müze, anıt ve galeri ile donatılmıştır. Avrupa, Afrika ve Asya'nın kesiştiği bir noktada yer alması, Kıbrıs'ı Avrupa'nın hem içinde hem ötesinde çalışmak ve seyahat etmek için ideal bir yer haline getirir. Kıbrıs, sizlere aynı zamanda aile kurmak için ideal, güvenli ve istikrarlı bir ortam da sunmaktadır. Yatırımcılar ayrıca sayısız yatırım fırsatlarına da erişebilmektedir.

     

    Kıbrıs programı, başvuran kişilere katı kurallar koymamaktadır. Tam aksine, şunlar gibi birçok avantaj sunmaktadır:

     

         - Hızlı prosedür - vatandaşlık başvurusu onayı 3 ay içinde gerçekleşir

         - Oturma İzni ve Vatandaşlık başvuruları aynı anda yapılabilir

         - Fiziksel ikamet zorunlu değildir. Kişi, ülkeyi sadece 7 yılda bir ziyaret etmek zorundadır

         - Dil bilme zorunluluğu yoktur

         - Ebeveynler, 500.000 € + KDV değerinde bir eve sahip olmaları veya ana başvuru sahibinin konutunda 500.000 € tutarında bir pay sahibi olmaları koşuluyla vatandaşlığa hak kazanır.

         - Başvuru sivil sendikalar üzerinden yapılabilir

         - Mevcut uyruk korunabilir

         - Düşük vergi oranları ve AB çapında serbest ticaret

         - AB'de engelsiz bir şekilde yaşama, mülk sahibi olma, çalışma ve eğitim alma şansı

         - Orta Doğu'yu, Kuzey Afrika'yı ve Avrupa'yı birbirine bağlayan, stratejik bir konuma sahiptir

         - Mükemmel eğitim ve sağlık sistemleri

     

    İSTİSNA İLE VATANDAŞLIĞA GEÇME ARACILIĞIYLA KIBRIS VATANDAŞLIĞI ALMAK İÇİN GEREKEN YETERLİLİK

     

    Başvuru sahipleri, şahsen ya da hissedarı olduğu bir şirket/şirketler aracılığıyla veya eşinin yaptığı veya ortak yapılan yatırımlar aracılığıyla ve hatta bir şirketin/şirketlerin üst düzey yöneticisi olarak, aşağıdaki yatırım koşullarından BİRİNİ yerine getirmeli ve müteakip şartların yerine getirilmesine ek olarak bu şartları 3 yıl boyunca karşılamalıdır:

     

         - Geçerli bir pasaporta sahip olmaları

         - Sabıka kayıtları olmaması

         - Başvuru sahibinin adı, AB tarafından mallarına el koyulması emredilmiş kişiler listesinde bulunmamalı

         - Vatandaşlık verilmeden önce ikamet ediyor olmalı (yukarıda bahsedilen aynı anda başvuru halinde)

         - Kıbrıs Cumhuriyeti'nde satın alma bedeli en az 500.000 € + KDV olan daimi ve özel bir ikametgaha sahip olmaları

         - Başvuru sahibinin yalnızca özel mülke yatırım yapmayı seçmesi ve söz konusu mülklerden birinin en az 500.000 € değerinde olması halinde, toplam yatırım tutarı 2 milyon € olmalıdır.

     

    YATIRIM SEÇENEKLERİ

     

         - Gayrimenkul, Arazi Islahı veya Altyapı Projesinde en az 2 milyon € yatırım (konut veya ticari kalkınma programları, turizm sektöründeki programlar)

         - Kıbrıslı İşletmelerde veya Şirketlerde Satın Alma, Tesisleşme veya Katılım konusunda en az 2 milyon € yatırım (Bu işletmeler veya şirketler Kıbrıs'ta somut olarak bulunmalı ve en az beş Kıbrıs vatandaşı veya Avrupa vatandaşı istihdam etmelidir)

         - Kıbrıslı Şirketler veya Kuruluşların Finansal Varlıklarına en az 2 milyon € yatırım (Bu, Kıbrıs Cumhuriyeti'nde kayıtlı ve düzenlenmiş tahvilleri, menkul kıymetleri, senetleri içerir). Yatırımcılar satın aldıkları mülkleri 3 yıllık bir süre boyunca muhafaza etmelidir).

         - Toplamda en az 2 milyon € Birleşik Yatırım

     

     

    Başvuru Sahibi   

    Başvuru Gönderme Ücretleri   

    Sertifika Ücretleri   

    Yatırımcı   

    €2,000

    €5,000

     

    €2,000

    €5,000

    Yetişkin Çocuk   

    €2,000

    €5,000

    Küçük Çocuk   

    €80

     - 

     

Malta passport,European passport Bulgaristan passport,European passport Kıbrıs passport,European passport

Hizmetler

Level 14, Boulevard Plaza
Tower 1, Sheih Mohamed Bin
rashid Boulevard

Downtown, Dubai
UAE

Bize ulaşın

Mesaj Başarıyla Gönderildi!